MEDICINSK AKUPUNKTUR

Medicinsk akupunktur kan være en god behandlingsform eller supplement til massage til dig, som har brug for at få bugt med fysiske smerter. Hos Kiropraktor Lystrup arbejder vi med en lang række behandlinger, som har til formål at supplere hinanden. Det giver dig den hurtigst mulige vej til en smertefri krop.

Hvis du for eksempel har smerter i nakken, kan en kombination af led manipulation og akupunktur, være den optimale løsning. Her får du de rigtige knæk i nakken, og et efterfølgende akupunktursupplement som en del af din behandlingsplan.

Hos Kiropraktor Lystrup  laver vi en grundig behandlingsplan, som sørger for, den bedst mulige behandling med de behandlingsformer, vi har til rådighed. Det vigtigste er, at smerterne ikke kommer tilbage, og at du kan få et smertefrit liv.

HVAD ER MEDICINSK AKUPUNKTUR?

Akupunkturs betydning kommer fra kinesisk og betyder behandling med nåle. Det er en afbalanceret behandling, som også i vestlig kultur anses for at være en etableret behandlingsform. I Kina har man et andet behandlingssystem, men i vesten bruger man akupunktur som behandlingsform på baggrund af en nutidig sygdomsforståelse. Derfor er akupunktur et ganske solidt supplement til både vores massage og led manipulationsbehandling.

Læs mere på sundhed.dk :

Hvad er akupunktur?