Sportsmassør Århus

Er du professionel sportsudøver, eller dyrker du meget motion? Massage hos en sportsmassør fokuserer på velvære for hele kroppen, men også på at hjælpe kroppen til at restituere efter hård træning eller en hård sportspræstation. Sportsmassage er også vigtig før træning eller sport for at forberede kroppen.

Hovedsageligt er der fokus på en grundig massage af alle musklerne med wellness for øje. Derudover har sportsmassøren også fokus på, hvordan den enkelte person bruger sin krop i forbindelse med sport og træning og tilpasser massagen dertil. På den måde er massagen mere dybdegående og mere fokuseret end andre velvære-massager.

Skadebehandling og forebyggelse?

En sportsmassør kan være med til at forebygge, at skader opstår ved stimulering af de forskellige muskler. Når skaden er sket, kan en sportsmassør være med til at behandle både gamle som nye akutopståede skader. Det er ikke kun sportsfolk, der er målgruppen for sportsmassage, men også almindelige mennesker, der har overbelastet eller skadet deres muskler og led, kan have glæde af en sportsmassage.

Ved at stimulere muskler og led med en dybdegående massage sætter massøren gang i blodomløbet, udløser beroligende hormoner, der får musklerne til at slappe af samt hjælper mod myoser, spændinger og overbelastninger.

25 57 33 00

 

book tiden online hos Kiropraktorlystrup

Se filmen