Fysiurgisk massage

Har du spændinger i kroppen?

Har du en fornemmelse af, at der sidder muskelknuder i kroppen?

Har du brug for en forløsning af skader og muskelspændinger – samt opnå mere energi og mindre stress?

Så kunne en fysiurgisk massage hos Kiropraktor Lystrup være noget for dig.
Vores fysiurgisk massør tilbyder dybdegående massage, som er baseret på en bred anatomisk viden om musklernes opbygning, udspring og vedhæftninger, og når den viden omsættes til behandling viser den fysiurgiske massage sin styrke i forhold til andre massageformer. Fysiurgisk massage fjerner effektivt affaldsstoffer som ophobet sig i vævet som hårde knuder – myoser. Myoser mindsker tilførslen af ilt og blod til arbejdsområdet, hvilket hæmmer musklernes arbejde, men ved hjælp af denne massage optimeres tilførslen af blod og næring til cellerne, og stofskiftet forbedres.
Kroppens egenskaber til at opbygge sig selv aktiveres, og kan lettere overkomme at bekæmpe affaldsstoffer, toksiner, bakterier og eventuel indtaget medicin.

 

FOR VIRKSOMHEDER

Arbejdsgiveren kan lave en sundhedsordning med Kiropraktor Lystrup for behandling af medarbejdere.
Dette er skattefrit for medarbejderen hvis skaden eller sygdommen er arbejdsrelateret.
Du kan læse mere om forholdene omkring sundhedsydelser til medarbejdere på Told og Skats hjemmesiden www.skat.dk – sundhedsydelser.
Er din virksomhed interesseret i at lave en aftale om en sundhedsordning med Kiropraktor Lystrup, er I meget velkommen til at kontakte os.

EN SUNDHEDSORDNING INDEBÆRER FLERE FORDELE BÅDE FOR DEN ANSATTE OG FOR VIRKSOMHEDEN

Medarbejderen oplever en kiropraktorordning som et kontant udtryk for virksomhedens interesse i medarbejderens helbred og trivsel.
For virksomheden er det vigtigt, at den ansatte kan komme i effektiv behandling uden ventetid. Ved mange lidelser betyder tidlig og effektiv behandling som fysiurgisk massage en forkortelse af sygdomsforløbet og glade medarbejdere. Selv en lille reduktion i sygefraværet kan dække omkostningerne ved en massageordning .
Ved at samarbejde med Kiropraktor Lystrup betaler virksomheden kun for de faktiske behandlingsomkostninger på vores klinik.

 

Afbud eller ændring til konsultationer:

For sent afbud/ej mødt eller flytning efter kl. 09:00 på mødedato af aftale koster et gebyr på 239,-  (fastsat af kiropraktorforeningen).

For sent afbud/ej mødt eller flytning efter kl. 09:00 på mødedato af 1. konsultation koster et gebyr på 353,- (fastsat af kiropraktorforeningen).

Afbud eller ændring af alle øvrige behandlinger skal senest ske 24 timer før behandlingen.

Ved for sent afbud/ændring/ej fremmødt betales der fuld pris.

Telefonerne åbner kl. 7:30 om morgenen – der kan ikke indtales besked på telefonsvareren.

Udenfor åbningstid kan der også sendes en mail på kontakt@kiropraktorlystrup.dk  el. sms til 25573300

[/ve_infobox]

25 57 33 00

 

book tiden online hos Kiropraktorlystrup

Se filmen