Min søn og jeg kom i Klinikken Kiropraktor Lystrup,

da min søn siden hans noget hårde og lange fødsel, som endte i forløsning med hård sugekop, havde problemer med lange søvnløse nætter, gråd og voldsomt luft i maven.
Vi havde fået anbefalet at gå til kiropraktor af flere venner og bekendte og ville derfor prøve det af. Vi havde der udover fået anbefalet netop denne klinik af et vennepar som havde prøvet noget lignede med deres barn, med god effekt.
Vi blev taget godt og trygt imod af Mia som fra start var fantastisk med vores søn. Selve behandlingerne var stille og rolige uden smerterne ubehag, og tydeligt noget der fik ham til at slappe af. Mia fandt hurtigt frem til problemet som sad i både nakke og ryg. Dette formentlig som resultat af den hårde fødsel. Under behandlingerne blev vi løbende informeret og guidet samt fuldt involveret. Man gik derfra med en masse information og råd til hvad man evt kunne gøre derhjemme indtil næste behandling.
Vores søn rettede sig stille og roligt og er nu ikke længere stiv/låst nakke og ryg som før. Han har nu også lettere ved at komme af med luften i maven.
Vi vil til hver en tid anbefale klinikken til andre.

Cecilia

en lille video og flere billeder på: https://www.kiropraktorlystrup.dk/boern-behandling-kiropraktor-lystrup-aarhus/