Patient udtagelse: “Jeg har i ca. 35 år gået regelmæssigt til kiropraktor pga rygsmerter (slidgigt, prolapser) og har derudover prøvet alt, fra træning over alskens piller til cbd-olie. Kiropraktikken har lindret og forebygget fastlåsninger; men smerterne har altid været der – i mere elller mindre grad, og mit gennemsnitlige forbrug af dolol (morfinpræparat) har i årevis ligget på 6-10 stk. pr. måned.
Og hvorfor nu belemre jer med min sygehistorie. Jo …den 14. februar prøvede jeg medicinsk AKUPUNKTUR, jeg fik den sidste olie (!) og et par dolol lige derefter, og jeg har været så godt som smertefri lige siden!!! Det er første gang i i hvert fald 30 år, at jeg har været smertefri i mere end 2-3 dage, og nu er der gået over to måneder! Det er helt ufatteligt, hvad 20 små nåle kan gøre…Hvad jeg ville: Jeg kender mange, der har vedvarende rygsmerter: prøv medicinsk AKUPUNKTUR !!! “

Eva Harboe. Risskov