Malene Gandrup, SK Aarhus (18) 30.03.2016. Primo Tours Ligaen, SK Aarhus-Silkeborg Voel KFUM

Malene Gandrup receptionist i løbet af sommer.

Tæt på Malene Gandrup

Aarhus United tager i disse uger afsked med mere end en håndfuld spillere, der hver på sin måde har sat deres aftryk i klubben og på holdet. I løbet af juni bringer vi en række tæt-på artikler, hvor vi siger farvel og mindes nogle særlige episoder.

I denne artikel er det venstre fløj Malene Gandrup, vi går tæt på.

Du har været med i hele Aarhus United historien og var endda med i hedengangne SK Aarhus.

Sæt lige et par ord på din tid i Aarhus United?
Det har været rigtig spændende at være med til at starte et helt nyt – og ungt – hold op. Der har været en god træningsmoral, fordi alle har været sultne på at skulle spille håndbold, og fordi mange måske har været en del af et større hold, hvor de har siddet på bænken.

Mit privatliv har desværre også fyldt rigtig meget i min tid i United. Det har kostet mange personlige kræfter, og mit fokus har i lange perioder været min kæreste, min familie og mig selv. Her har klubben været meget forstående og givet mig den tid og ro, der skulle til.

Hvad har været din bedste oplevelse med Aarhus United?
Det må helt klart være at være med til Final4 og så vinde 3. pladsen.

Hvad tager du med her fra?
Puha, der er mange ting. Oplevelserne, venskaberne, min egen udvikling – det er nogle af de ting, som jeg tager med mig videre.

En træls korsbåndskade ødelagde din sidste sæson i Aarhus United.

Du har fulgt holdet tæt fra sidelinjen. Hvordan har det været?
Det har været rigtig hårdt ikke at skulle spille håndbold. Jeg har altid brugt træning og håndbold som mit frirum, og det har været et kæmpe afsavn for mig. Det har også været hårdt ikke at føle sig én del af holdet og føle, at jeg ikke har kunne bidrage til den fantastiske succes, som pigerne har kæmpet for. Jeg har skulle grave langt ind for at for finde mig selv og fremdrage min glæde ved spillet, men også finde glæde og følelsen af at være en del af succesen.

Hvordan er situationen efter en fin genoptræning?
Umiddelbart ser det godt ud. Jeg føler mig rigtig tryg i den behandling, jeg får nu, og jeg tror på et comeback til næste sæson. Og så er det bare dejligt, at jeg kan tage det i mit tempo, så jeg også har min psyke med.

Hvad byder fremtiden på?
Håndboldmæssig starter jeg op i AGF, hvor jeg håber og tror på, at jeg stille og roligt kan finde mig selv – både inde på banen men også udenfor.

Desuden fortsætter jeg med at læse til ergoterapeut, hvor jeg mangler 1,5 år. Ved siden af dette er jeg blevet tilbudt at begynde at arbejde hos Hans Kristian Hvam ved Kiropraktor Lystrup. Her kommer jeg til at stå i receptionen og senere hen give behandling i chokbølge og laser. På den måde kan jeg få en masse patientkontakt og udvikle mig personligt ift. mit senere arbejde. Jeg er rigtig glad for, at de har givet mig denne mulighed, og det er super dejligt, at min tid i United har givet mig denne mulighed/netværk.