Clara Victoria Kjærgaard Andersen

Jeg har diagnosen hypermobiletet, hvilket gør at jeg ofte går ud af led – dette gælder for hele min krop. Når jeg går af led sætter jeg det oftest selv på plads, hvilket er den hurtige løsning – og nogle gange virker det også, men oftest kan jeg mærke smerter i en længere periode efter. Det gør utrolig ondt og ender i at jeg ikke kan bevæge mig frit.

Jeg har været til samtlige overlæger, læger, fysioterapeuter og kiropraktorer i håb om at mindske de efterfølgende smerter, men hvor intet har haft en længerevarende virkning. Jeg fik anbefaletHans Kristian Hvam af en ven, og valgte derfor at forsøge dér. – Og nu har jeg så fundet den bedst mulige behandling.

Jeg bliver ofte behandlet af Hans Kristian, som får sat mine led korrekt på plads og mindsket smerterne i områderne omkring det behandlede sted.

Jeg er altid tryg ved at komme til Hans Kristian og ved at jeg altid får hjælp og kan gå derfra tæt på smertefrit.