Anders Holm Sørensen er til daglig bodybuilder.

Han vil her fortælle om hans behandlinger hos Kiropraktor Lystrup og hvordan De har hjulpet ham med træning så han kunne få en bedre hverdag . Anders har haft problemer med ryggen igennem længere tid. Hans problemer med ryggen har sat sine begrænsninger for hans styrketræning, og han kan derfor ikke løfte så tunge løft mere. Anders fortæller, at hans krop er meget slidt, efter en karriere som professionel Basketballspiller. Han spillede både i Danmark og Sverige. Anders’ ryg og skuldre har været hårdt belastet i mange år, så han har mange smerter i ryg og skuldre.

Rygsmerterne har gjort, at Anders igennem en længere periode, har haft svært ved at sove.

Han mærkede ikke smerterne når har var på arbejde eller styrketrænede, men ligeså snart han skulle ligge ned eller sove kom smerterne og han kunne ikke sove. Det har sat sine begrænsninger på hans styrketræning. Han beskriver det som en knude i en af rygmusklerne. Som konkurrence bodybuilder, er søvn et vigtigt redskab, så man har energien til at holde træningsmængden på det mest optimale niveau, så derfor er søvn vigtigt for, at man kan opbygge muskler. Anders understreger, at med en lille ny baby, et arbejde som håndværker og målet om, at stille op i en bodybuilding konkurrence til oktober, er det vigtigt for ham, han ikke skal tænke på, hvordan og hvad han gør med kroppen hele tiden. Anders har prøvet forskellige former for behandling hos Kiropraktor Lystrup.

Anders er både blevet behandlet kiropraktisk og med chokbølgebehandling af Kiropraktor Hans Kristian

og det har bare hjulpet Anders med hans problemer med ryg og skuldre. Anders har forsøgt sig med andre behandler, men de har ikke kunne hjælpe med hans problemer. Han fik derfor anbefalet Kiropraktor Hans Kristian af en bekendt, der også er patient hos Kiropraktor Lystrup. Anders kan mærke forbedring for hver gang, har er gået ud af døren hos Kiropraktor Lystrup. Han udtrykker, at han er glad for han kan løfte så tungt som han burde, for at kunne opnå de mest optimale resultater. Anders har tidligere stillet op til forskellige konkurrencer indenfor bodybuilding, både i flere forskellige vægtklasser og forskellige konkurrencetyper. Han har præsteret at blive nr. 6 til DM i 2016 i klassen “Men’s physique”. Anders’ fokus ligger lige nu på en konkurrence i oktober, og det er derfor vigtigt, at Anders kan træne 5-6 gange i ugen, uden bekymringer omkring hans ryg. Han fortæller derudover, at søvn er et vigtigt redskab til, at kunne opbygge muskler, derfor er han rigtig glad for, at Kiropraktor Hans Kristian kan hjælpe med hans rygproblemer.

Anders har samtidig fundet ud af, at det er vigtigt han bliver undersøgt jævnligt,

når man er steget så meget i vægt over de seneste år. Vi ønsker Anders alt held og lykke mod hans mål om, at stille op til oktober, og vi er glade for vi kan hjælpe ham til, at opnå de bedst mulige resultater.