Jeg hedder Mogens Warming og jeg er RAB-registreret Nordlysmassør fra Nordlyscenteret i Silkeborg samt lægeeksamineret fysiurgisk massør. Jeg i gang med at udvikle mig som massageterapeut, hvor der arbejdes med forholdet mellem sind og krop og forløsning af traumer gennem kroppen.  Og så har jeg taget anatomi og fysiologi samt patologi hos Karsten Munk i Skanderborg

– Fysiurgisk massage med triggerpunkter og Cupping

– Nordlys Massage med triggerpunkter og Cupping

​​- Wellness massage

– Dorn behandling

Det er en god idé at have god tid bagefter en behandling, så du ikke skal styrte ud af døren for at nå det næste. Regn med minimum 5-10 minutter til at lande. Og forbered dig på, at der kan være eftervirkninger, da kroppen arbejder videre efter behandlingen. Så undgå hård træning og andet fysisk og psykisk krævende belastning umiddelbart efter.

Fysiurgisk massage med triggerpunkt behandling og cupping

Behandlingen tager minimum 1 time

Fysiurgisk massage tager udgangspunkt i kroppens fysiologi og anatomi. Der arbejdes med at løsne spændt muskulatur og fjerne affaldsstoffer, så der opnås fri bevægelighed i kroppen igen og restitueringen forbedres.

Arbejdet med triggerpunkter er essentiel for at få en spændt muskel til at give slip. Der arbejdes over hele kroppen med fokus på de områder, der kræver særlig opmærksomhed.

Cupping kan bruges til at løsne bindevævet og komme dybere. Det er også rigtig godt til at arbejde med arvæv. Det bruges kun, når jeg skønner det fordelagtigt – eller selvfølgelig, hvis du gerne vil. Kopperne flyttes rundt på kroppen og efterlader ikke mærker når jeg bruger dem.

Træk vejret frit igen – en holistisk behandling hos mig, book tid online, eller ring til 25573300

25 57 33 00

 

book tiden online hos Kiropraktorlystrup

Kiropraktor Lystrup behandlingstilbud