Tilfredshedsundersøgelse første halvår 2019

Klinikken har som en del af kvalitetsudviklingen foretaget en tilfredshedsundersøgelse i første halvår 2019 blandt patienterne. 100 % vil anbefale klinikken til andre, hvoraf 94 % i høj grad vil anbefale den. 96 % svarede, at de have et rigtig godt indtryk af klinikken. ” Yderst dygtig til at spørge undervejs.”...

Hans Kristian Hvam kiropraktor og idrætskiropraktor

Sommer klar, efter ferien, Hans Kristian Hvam, kiropraktor og idrætskiropraktor for hele familien i Århus og omegn. Klinikken ligger i Lystrup, vi har åben for booking hele døgnet, hver dag, via vores hjemmeside. Du er også velkommen til at ringe, hvis du har brug for akut hjælp.

Børn og kiropraktik artikel fra siden Dansk kiropraktorforening.

Opinion Børn og kiropraktik Læger Formidler fortæller desværre ikke hele sandheden om kiropraktisk behandling af børn Læger Formidler fortæller desværre ikke hele sandheden om kiropraktisk behandling af børn Af Lone Kousgaard Jørgensen, Formand Dansk Kiropraktor Forening 6. juli opridser Ida Donkin fra Læger Formidler i Berlingske hvorfor det er, hun...

Quiz er slut, vi har heldige vindere af gavekort værdig 600 kr.

TILLYKKE Camilla Vestergaard Jensen har vundet gavekort til klinikken. Vi sender en sms til Camilla. and CONGRATULATIONS Alicja Bordewicz has won gift certificates for the clinic. We send a text message to Alicja. Vi have testen nemlig på to sprog, dansk og polsk.

Velkommen i klinikken, se hvem vi er.

https://youtu.be/9lKRRv-guOI Velkommen i klinikken!! Dette er en præsentation af os på klinikken, som står parat hver dag for at hjælpe dig, så du kan få din livsglade tilbage.