Quiz er slut, vi har heldige vindere af gavekort værdig 600 kr.

TILLYKKE Camilla Vestergaard Jensen har vundet gavekort til klinikken. Vi sender en sms til Camilla. and CONGRATULATIONS Alicja Bordewicz has won gift certificates for the clinic. We send a text message to Alicja. Vi have testen nemlig på to sprog, dansk og polsk.

Velkommen i klinikken, se hvem vi er.

https://youtu.be/9lKRRv-guOI Velkommen i klinikken!! Dette er en præsentation af os på klinikken, som står parat hver dag for at hjælpe dig, så du kan få din livsglade tilbage.

HÆLSMERTER – PLANTAR FASCIOPATHY – FODSMERTER

Kender du til hælsmerter? Hælsmerter kan være så slemme, at det ikke er til at støtte på benet på grund af voldsomt ubehag i foden. Smerterne opstår ved aktivitet og forværres, når man hviler foden – Selv en kortere pause fra sport kan ikke fjerne smerterne fra foden. Hvis du...

Hele klinikken var på kursus i weekenden

https://youtu.be/Si4ZJ9AWKJg ESWT – Ekstracorporeal Shock Wave Therapy Behandlingen har sit udspring i nyrestensknuserteknologien, der bruges som standard til knusning af nyresten. Teknologien er siden 1990erne blevet videreudviklet, så man nu kan behandle en række kroniske tilstande med både de rigtige chokbølger og tilhørende system af trykbølger.Hvem kan behandles: Chok- og...

KIROPRAKTIK – test din viden og vind!

    Det tager højst 2 min og du kan vinde et gavekort på 600 kr. som du frit kan bruge på behandlinger i klinikken. Klik her eller på gavekortet for at deltage.